Szűrd le a megfőtt krumplit, óvatosan rázogasd meg a szűrőt, hogy pürés-darabos legyen a széle, és hagyd kihűlni! Tedd át egy tepsibe, és kacsazsírral (az eredeti recept szerint olíva olajjal) süsd 190 C fokon kb. egy óráig, amíg gyönyörű piros nem lesz! Közben néha kavard meg, hogy mindenhol belepje a zsír és egyenletesen süljön!
2011. március 31., csütörtök
Sült krumpli à la Heston Blumenthal
Szűrd le a megfőtt krumplit, óvatosan rázogasd meg a szűrőt, hogy pürés-darabos legyen a széle, és hagyd kihűlni! Tedd át egy tepsibe, és kacsazsírral (az eredeti recept szerint olíva olajjal) süsd 190 C fokon kb. egy óráig, amíg gyönyörű piros nem lesz! Közben néha kavard meg, hogy mindenhol belepje a zsír és egyenletesen süljön!
Címkék
alapreceptek,
köretek,
krumpli
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
A megjegyzésed a blog moderátorának jóváhagyása után fog megjelenni. (Sajnos nagyon sok spam érkezik.)