2009. január 2., péntek

Party kosárkák

Party improvizációk kosár témára. Ezúttal nem írok receptet, csak felsorolom, mikkel lehet megtölteni a falatnyi kosárkákat:
  • Fehérborral készített avokádó - tenger gyümölcsei krém kagylóval
  • Kakukkfüves paradicsomkrém brandyvel, mozzarellával, olívával
  • Cukkíni provence-i fűszerekkel, camembert-rel és fenyőmaggal
  • Kis quiche
  • Egyszerű sajtkrém tojáshabbal





2 megjegyzés:

  1. Jó ötlet, fantáziadús töltelék.

    Az esztétikai benyomást - szerintem - jelentősen javítaná több élénk szín használata. (Piros retek, sárga paprika-csík, lila káposzta stb)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tanácsot, nagyon jó ötlet! Így a képeket nézegetve valóban kissé egyhangú lett a végeredmény.

    VálaszTörlés