- Fehérborral készített avokádó - tenger gyümölcsei krém kagylóval
- Kakukkfüves paradicsomkrém brandyvel, mozzarellával, olívával
- Cukkíni provence-i fűszerekkel, camembert-rel és fenyőmaggal
- Kis quiche
- Egyszerű sajtkrém tojáshabbal
2009. január 2., péntek
Party kosárkák
Party improvizációk kosár témára. Ezúttal nem írok receptet, csak felsorolom, mikkel lehet megtölteni a falatnyi kosárkákat:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jó ötlet, fantáziadús töltelék.
VálaszTörlésAz esztétikai benyomást - szerintem - jelentősen javítaná több élénk szín használata. (Piros retek, sárga paprika-csík, lila káposzta stb)
Köszi a tanácsot, nagyon jó ötlet! Így a képeket nézegetve valóban kissé egyhangú lett a végeredmény.
VálaszTörlés