2007. február 13., kedd

Gombás fondue

Hozzávalók:
15 dkg Shiitake gomba
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
40 dkg Brie
10 dkg Roquefort
1 bögre száraz fehérbor
0.5 cl Kirsch
olívaolaj
kakukkfű
feketebors
liszt
kenyér
zöldségek, csemege uborka

Elkészítés (en bref):
-olaj felforral közepes tűzön
-bele gomba, hagyma, kakukk
-gomba puhít
-sajtkockák lisztben megforgat
-edény kiken fokhagymával
-bor felhevít
-bele egy maréknyi sajt, olvaszt, ismét egy marék...
-tovább melegít, amíg folyós massza nem lesz
-gomba bele
-bors
-Kirsch
-fondue edénybe áttölt
-tálalható csemege uborkával, zöldségekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed a blog moderátorának jóváhagyása után fog megjelenni. (Sajnos nagyon sok spam érkezik.)